ORION | Ергометър JOY S Мах 9 кг

ORION
1160,00 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
ORION
ORION Безплатна доставка при поръчка над 200 лв.
Продуктов код - SKU YK-TC2001-JOY-S

При поръчка от bgbrands.bg на този продукт важат условията за доставка и връщане при онлайн поръчка от sportdepot.bg.

1. УСЛОВИЯ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
1.1. БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА на дрехи, обувки и аксесоари (раници, чанти и портмонета, сакове, чорапи, шапки, шалове и ръкавици, колани и очила) на обща стойност над 90.00 лв.
1.2. БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА на всички велосипеди - планински велосипеди, градски велосипеди, детски велосипеди.
2. SPORT DEPOT извършва доставката на поръчаните през bgbrands.bg стоки чрез куриерска фирма ECONT (Еконт), а за велосипедите - ECONT (ЕКОНТ) и EВРОПЪТ. Доставката се извършва до входната врата на сградата, посочена като адрес за получаване.
За качване до етаж клиентът трябва да се свърже предварително с куриера и да го уточни допълнително.
• SPORT DEPOT не предоставя опцията за преглед на пратката при получаване!
3. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни (когато поръчката е регистрирана след 12:00 ч. или в неработен ден отчитането започва от следващия работен ден). По време на големите сезонни разпродажби в SPORT DEPOT (януари/февруари/март и юли/август/септември/до 20 октомври, Black Friday) онлайн поръчките имат удължен срок на доставка. Средният срок на доставка през този период е до 7 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът на доставка е възможно да достигне до 14 дни. Възможно е доставката да бъде извършена на части, като в случай че доставката не отговаря на условията за безплатна доставка, клиентът заплаща само първата такса, а останалите са за сметка на SPORT DEPOT.
4. SPORT DEPOT не предлага услугата фиксиран час за доставка. При необходимост клиентът може да договори допълнителни условия за доставка за своя сметка с куриера, щом получи известие за предстоящата доставка.
5. Ако клиентът е поръчал продукт, наличността на който не може да бъде потвърдена, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. При евентуална липса на продукт от поръчката му, клиентът ще бъде уведомен по имейл или телефон за липсата.
6. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България.
7. SPORT DEPOT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за онлайн магазина.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ
• Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина за отказа си.
1. Клиентът има право да направи подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка, в срок не по-дълъг от 30 дни от датата на получаване на поръчката, но само на място в магазин SPORT DEPOT, за артикул, наличен в този магазин. В този случай е необходимо:
- да направи подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка, във всеки един от магазините на SPORT DEPOT с изключение на магазините в Сливен, Боровец, Банско и Хасково. Пълен списък на магазините: виж тук
2. Клиентът има право в срок от 30 дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули.
• БЕЗПЛАТНО Е ВРЪЩАНЕТО НА: дрехи, обувки и аксесоари (раници, чанти и портмонета, сакове, чорапи, шапки, шалове и ръкавици, колани и очила).
Връщането за сметка на SPORT DEPOT става задължително с куриерска фирма СПИДИ, ЕКОНТ или ЕВРОПЪТ, а не с произволно избран куриер от клиента.
• Транспортните разходи за връщане велосипеди са за сметка на КЛИЕНТА, освен в случаите когато:
- получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
-грешката е настъпила по наша вина;
2.1. Адресът за връщане на стоките е: гр. София 1766, ул. Васил Радославов 6, Бизнес Парк София, сграда Спорт Депо, Интернет магазин. Връщането се допуска при следните условия:
2.1.1. Пратката със стоките, които клиентът връща, трябва да бъде придружена от попълнен формуляр за връщане. За улеснение сме изпратили формуляра на хартиен носител заедно с доставяния продукт или продукти. Ако формулярът за връщане липсва в пратката или клиентът го е изгубил, то може да го изтегли от линка по-долу.
При нужда помощ или съдействие, клиентът може да се свърже с нас на телефон 0701 90009 или на eshop@sportdepot.bg.
2.1.2. Стоката, която клиентът желае да върне, не трябва да бъде използвана, да е в добър търговски вид, с оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от SPORT DEPOT – фактура и гаранционна карта (ако е била издадена такава).
2.1.3. При връщането на стоката тя задължително трябва да бъде придружена от попълнения формуляр за връщане и да е пакетирана в плик на съответната куриерска фирма или друга здрава полиетиленова опаковка, върху която да бъдат залепени документите за връщане (товарителница и т.н.). Върху оригиналната опаковка на стоката - кутия или плик на продукта, не трябва да бъдат залепвани никакви материали, тиксо, товарителници и други, които да нарушават целостта и търговския вид на оригиналната опаковка!
2.2. Клиентът има право да върне получените артикули във всеки един от магазините SPORT DEPOT с изключение на обектите в Сливен, Боровец, Банско и Хасково. Връщането на артикулите и възстановяването на сумата се допуска, ако са спазени условията за връщане от т .2.1.2.

4. ВРЪЩАНЕ НА СУМИ

4.1. Независимо от начина, по който е заплатил онлайн поръчката, клиентът може да върне артикула във физически магазин SPORT DEPOT и да си получиш парите веднага на касата на магазина.
Сумата може да му бъде възстановена във всеки магазин SPORT DEPOT с изключение на търговските обекти в Сливен, Боровец, Банско и Хасково. Пълен списък на магазините: виж тук
Желателно е клиентите, които искат да върнат продукт в магазин SPORT DEPOT, да го посетят в следобедните часове на деня, за да получат заплатената от тях сума.
4.2. Връщане по карта или банкова сметка
4.2.1. Ако клиентът е платил с банкова карта и желае, връщането на сумата може да бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането, след като си попълнил формуляр за връщане.
Ако по някаква причина връщането на сумата по карта не е успешно, клиентът ще бъде уведомен допълнително, за да предостави банкова сметка на свое име, по която да бъде възстановена сумата.
4.2.2. Ако клиентът е платил на куриера при получаване на доставката, сумата също може да му бъде върната по банкова сметка след попълнен формуляр за връщане.
Заявката трябва да съдържа:
- трите имена по лична карта;
- лична банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената сума за стоката.
4.2.3. С пощенски запис
Ако желае клиентът, сумата може да му  бъде възстановена и с пощенски запис
За връщане на сумата с пощенски запис е необходимо да се попълни формулярът за връщане, като се изискват следните данни:
- трите имена по лична карта;
- точен адрес: град, пощенски код, улица или блок.

5. Срок за възстановяване на суми, платени с карта или наложен платеж.
- Съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите платената сума се възстановява на клиента в срок до 14 календарни дни от датата, на която той е упражнил правото си на връщане на стоката (за начална дата се счита датата, на която физически сме получило върнатата от клиента стока).
- SPORT DEPOT не носи отговорност при попълнени неверни данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми или забавяния от страна на куриерските фирми, от които може да произтече удължаване на срока за възстановяване на суми или възникване на други неудобства за клиента.
6. Формуляр за връщане в pdf-формат може да се изтегли от линка:
ИЗТЕГЛИ ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ

Ако клиент иска да върне продукти на предлагани от SPORT DEPOT брандове, трябва да ги изпрати на адрес:
гр. София 1766, ул. Васил Радославов 6, Бизнес Парк София, сграда Спорт Депо, Интернет магазин
Продуктите трябва да отговарят на описаните по-горе условия за връщане
ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ
Всички стоки, които се предлагат от SPORT DEPOT в bgbrands.bg, са с гаранция от 2 години.
При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба клиентът има право да предяви рекламация, като поиска SPORT DEPOT да приведе стоката в съответствие с договора за продажба.
За предлаганите велосипеди Сервиз SPORT DEPOT работи с външни сервизи, доказали се във времето като бързо и професионално сервизиране. Тези сервизи са разположени в градовете София, Пловдив и Варна. Изпрати или донеси твоя велосипед в една от сервизните бази на SPORT DEPOT в посочените градове. Ние имаме грижата да ремонтираме и върнем твоя велосипед в най-кратък срок.
При възникнали въпроси, клиентът може да се свърже със SPORT DEPOT на телефон 0701 90009 или на eshop@sportdepot.bg.

Вид услуга: Цена / лв.
Монтаж велоергометър 40.00 лв.
Монтаж кростренажор 40.00 лв.
Монтаж бягаща пътека 50.00 лв.
Монтаж специализиран уред 40.00 лв.
Монтаж комбиниран уред 80.00 лв.
Такса пренос уред (хамалогия) 10.00 лв. на етаж Такса къща, партер и друг тип жилищна сграда, която няма асансьор, е 30 лв.
Такса посещение на адрес за извънгаранционен уред 40 лв.
Транспорт (извън рамките на населеното място с търговски обект SPORT DEPOT) 0.50 лв. (за км в двете посоки)

Посочените цени са с включен ДДС

Ако желаеш да ползваш услугата „монтаж“, моля, свържи се с нас на телефон 070190009, за да го заявиш, като предоставиш номера на твоята поръчка.

Описание

Joy S e уникален уред с иновативен дизайн, чрез който можете да съчетаете предимствата на тренировките с електрически велосипед и програмируем ергометър,в уюта на собствения си дом.

Joy S ще ти подпомогне в постигане на целите със своите предварително зададени тренировъчни програми за различен режим на тренировки по отношение на избор на терен и интензивност, както и с възможността бързо и лесно да променяш нивата на натоварване. Уредът ще ти осигури усилени натоварвания при сесиите благодарение на маховика от 9 кг. 
Ергометърът е със стабилна конструкция, регулируеми седалка и кормило за комфортна позиция на тялото, а транспортните колела ти дават възможността да го местиш, за да разполагаш с пространството вкъщи според предпочитанията си.

СЕДАЛКА 

Седалката е проектирана така, че да имаш възможност да персонализираш позицията ѝ. Тя може да се регулира хоризонтално и вертикално, а удобството се допълва от това, че е подплатена.

ПЕДАЛИ 

Падалите на уреда са удобни, дизайнът им е съобразен с това да не позволяват приплъзване на стъпалото при тренировката, а ремъците се регулират, за да дадат опора и стабилност на краката.

ДИСПЛЕЙ

Дисплеят на уреда позволява да следиш параметрите на тренировката, като данните са представени по удобен и лесен за разчитане начин. Сред показанията, които можеш да видиш, са изминато разстояние, скорост, време, натоварване във ватове, пулс и изгорени калории.

ПРОГРАМИ

JOY S разполага с шест предварително зададени тренировъчни програми с режими, които се различават по „терен“ и интензивност. Можеш да избираш дали да се катериш, да караш по пресечен терен или по магистрала, а защо не по-релаксиращ режим или ходене. Запамети резултатите си. И не само своите, но и на още трима ентусиасти.

FITSHOW

За ефективни тренировки може да ти помогне и фитнес приложението FITSHOW. Инсталирай го на таблет или телефон и свържи уреда с него, за да се радваш на опциите, които ти предлага –  можеш да следиш резултатите си, да получаваш различни съвети и да караш според карти с маршрути.

НАТОВАРВАНЕ 

Електрическата натоварваща система дава възможност за избор от 24 степени, които можеш бързо и лесно да променяш. На дисплея ще получиш прецизни данни за натоварването, измерено във ватове.

ИЗМЕРВАНЕ НА ПУЛСА 

Чрез сензори на ръкохватките можете да измериш сърдечната си честота, за да съобразиш нивото на натоварване и интензивност по време на тренировката.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Иновативен дизайн 
• Хибрид, съчетаващ предимствата от тренировките с електрически велосипед и програмируем ергометър
• Електрическа натоварваща система 
• Адаптор 
• Измерване натоварването във ватове - от 0 до 899 вата 
• Маховик 9 кг 
• Компютър с 1 ръчна програма за контрол на натоварването, 6 предварително зададени тренировъчни програми: P1 (режим на катерене), P2 (планински терен), P3 (магистрален режим), P4 (интервален режим), P5 (режим релакс), P6 (режим ходене). 
• 4 потребителски програми с възможност за запаметяване на резултатите на 4-ма трениращи 
• Промяна на натоварването в 24 степени, посредством 3 предни и 8 задни предавки 
• Бързи бутони на ръкохватките за превключване на степените на натоварване 
• Измерване на пулса чрез специални сензорни пластини на ръкохватките 
• Bluetooth - възможност за свързване с приложение Fitshow 
• Държач за IPAD / телефон (комплекта не включва таблет / телефон) 
• Максимално тегло на трениращия – 130 кг 
• Размери: 131,5 х 51,5 х 115 см 
• Размери на опаковката 115 x 30 x 100 см 
• Тегло на уреда – 43,5 кг

FitShow е приложение за фитнес уреди като бягащи пътеки, кростренажори, велоергометри, рейсинг байкове и други фитнес уреди. То може да се използва при ежедневните тренировки във фитнеса или на открито, като записва най-важните параметри и има редица функционалности. Fit Show ви помага, когато използвате кардиоуреда, да задавате цели и маршрути, автоматично да регулирате скоростта или натоварвнето по време на тренировки. Всичко, което трябва да направите, е да го свържете уреда със смартфон с Bluetooth, за да ползвате приложението. То комбинира напреднали технологии и позволява постигане на целите и разнообразяване на тренировките. Можете да изтеглите приложението от Google Play и от App Store, както и ако сканирате QR кода.

 ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Bluethooth връзка; 
• Автоматично регулиране на скоростта; 
• Онлайн съвети за тренировка в реално време; 
• Записване на резултати по време на тренировка; 
• Поставяне на цели; 
• Следи маршрута (карти).
• Подарък Кърпа за фитнес ORION – 1 бр. цвят – син

Подробности

SKU
YK-TC2001-JOY-S
Категории
Тегло
43.5 kg
Бранд