Bgbrands.bg е платформа, създадена от екип, който силно вярва в качественото родно производство, в уменията и таланта на българските производители и в силата на традициите и културата.
В последните десетилетия в България се създават и развиват стотици успешни български компании, които обаче все още са недостатъчно познати в страната ни. Създадохме платформата bgbrands.bg, за да покажем и популяризираме българските марки и производители. Продукцията на българските компании заслужава да бъде разпознаваема и предпочитана от всички, а това може да стане само и единствено с личен опит. Времето на локални събития, базари и изложения отмина. Българските брандове заслужават съвременно представяне и широко популяризиране.

В bgbrands.bg ще намерите събрани на едно място стоки и продукти от производители, развиващи своята дейност в България, ще се убедите в техните възможности, качества и конкурентоспособност.
Bgbrands.bg е мястото, което ще промени нагласата ви към българските марки, ще ви запознае с високите стандарти и качеството на тяхната продукция независимо дали са произведени в България или в чужбина. Ще ви докаже, че има причина да им се доверите.

Направете своя избор от хиляди български стоки и продукти, подкрепете каузата и станете част от нашата общност.
Пазарувайте в bgbrands.bg, подкрепяйте родните производители и препоръчвайте българските брандове.

Bgbrands.bg е вашият избор.ОТКРИЙТЕ СИЛАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ БРАНДОВЕ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ!"Еком БГ Брандс" ООД

ЕИК 206595902
Седалище и адрес на управление:
Държава: БЪЛГАРИЯ
Област: София (столица), Община: Столична
Населено място: гр. София, п.к. 1715 р-н Младост, ж.к. Младост 4, ул. Васил Радославов № 6, ет. 3
Телефон: 0894647050
Имейл: info@bgbrands.bg