Как да изберем подходящ подарък за мъж?

Как да изберем подходящ подарък за мъж?


Мъжете обичат да получават подаръци точно толкова, колкото и жените. Харесва им вниманието към тях, добрият избор на подарък и изненадата. Всъщност, ние не ви съобщаваме някакво голямо откритие или новина, но понякога идеите за подаръци за любимите ни мъже просто се изчерпват.

Ето защо, искаме да ви вдъхновим с идеи от български производители, за които ние от bgbrands гарантираме качество на продукта и коректност на доставката.

Подаръкът винаги е личен и показва отношението ни към човека, за когото е предназначен. Нямаме за цел да ви учим как да избирате подаръци, защото вероятно сте купували, опаковали и подарявали многобройни такива. Но сме сигурни, че винаги взимате под внимание възрастта на мъжа, неговата работа, хобита, интереси, семеен статус и т.н. Вероятно сте хвърлили няколко скрити погледа към акаунтите му в социалните мрежи, за да се ориентирате какво му доставя радост напоследък, или сте подпитали най-добрите му приятели за идеи.

И така, нашите предложения са:

Бутилка вино или концентрат

Няма нищо по стандартно и лесно за вземане в последния момент от бутилка алкохол за подарък. Обаче има мъже – ценители на алкохолните напитки, които ще се зарадват на качествено българско вино от бутикова семейна винарна, за която до момента не сте чували. Така ще провокирате интереса на празнуващия към лозарския район, съчетанията на сортове и новите вкусове.

CHATEU COPSA | 5VE Сира, Каберне Совиньон и Каберне Фран VILLA MELNIK | Пакет Аплауз Мелник 55

Може да ви се струва неподходящо да подарите бутилка ракия на човек, който сам си я произвежда, но ви уверяваме, че ако ракията е от класата на Ракия Културна ще доставите огромно удоволствие на познавачите и ценителите на кехлибарената напитка.

Отлежалата ракия се бутилира в кристална гарафа с елегантен дизайн, всяка от които е гравирана с уникален за реколтата код.

VIA VINERA | РАКИЯ КУЛТУРНА СПЕЦИАЛНА РЕЗЕРВА 700 мл.

Спортно облекло

Мъжете харесват спортните дрехи и спортно-елегантния стил за свободното време. Ще бъдете изненадани колко красиви, качествени и комфортни са спортните облекла на българските производители. Модерна тениска с надпис, суитшърт, блуза, ветровка или пуловер е добър избор за всеки повод.

Ако подаръкът е предназначен за мъж в зряла възраст, можете да разгледате базовите модели от спортните стоки – тениска с яка, без щампи, елеганта блуза и др.

I.R.S | Полошърт Miro - зелено FLAIR | Мъжка тениска 176262, черна BRILLE | Мъжка тениска Print, Червен BRILLE | Мъжка тениска Pliska Rosette, Бял

Всички стоки в bgbrands са производство на български компании, които с удоволствие ще изпълнят вашите поръчки, а ако размерът, който сте избрали не е точен, ще заменят продукта в условията и сроковете съобразени с българското законодателство.

Книга

Книгата също попада в категорията класически подаръци, но ако сте наясно каква литература предпочита вашият приятел, направо е подарък за 10 точки. В bgbrands може да намерите стотици заглавия от български издатели.

Каталогът е удобно подреден, а за да намерите подходящата книга за подарък, използвайте филтрите за жанр, автор, издателство, година на издаване и т.н. Ако търсите специално заглавие, използвайте търсачката в горния десен ъгъл на bgbrands.

Исторически, криминални романи, биографии, книги за маркетинг, самопознание или лично усъвършенстване...изборът в bgbrands e много богат, а доставката – бърза и сигурна.

 

БАСТА Лукс комплект Никос Казандзакис

Специализирана козметика за мъже

Ако трябва да направите подарък на мъж с брада, със сигурност ще го зарадвате като му подарите специализирана козметика за ежедневна грижа за брада и мустаци. 
Български бранд с традиции в козметичната индустрия е разработил специална козметична линия за мъже. Мъжете с перфектно поддържана брада и мустаци винаги правят впечатление.
🤍💚❤️Пазарувай в bgbrands.bg, подкрепяй родните производители и препоръчвай българските брандове.

https://www.bgbrands.bg/