Bgbrands.bg е платформа, създадена от екип, който силно вярва в качественото родно производство, в уменията и таланта на българските производители и в силата на традициите и културата.
В последните десетилетия в България се създават и развиват стотици успешни български компании, които обаче все още са недостатъчно познати в страната ни. Създадохме платформата bgbrands.bg, за да покажем и популяризираме българските производители. Продукцията на българските компании заслужава да бъде разпознаваема и предпочитана от всички, а това може да стане само и единствено с личен опит. Времето на локални събития, базари и изложения отмина. Българските брандове заслужават съвременно представяне и широко популяризиране.

В bgbrands.bg ще намерите събрани на едно място стоки и продукти от производители, развиващи своята дейност изцяло и само в България, ще се убедите в техните възможности, качества и конкурентоспособност. 

Каним всички производители, които са регистрирани и развиват бизнеса си в България да се присъединят към Bgbrands – маркетплейс платформата на българските производители. Следвайте стъпките тук, изпрати ни мейл на info@bgbrands.bg или просто ни се обади сега на +359894647050.

Bgbrands.bg е мястото, което ще промени нагласата ви към българската продукция, ще ви запознае с високите стандарти за нейното качество, ще ви докаже, че има причина да се доверите на българското.

Направете своя избор от хиляди български стоки и продукти, подкрепете каузата и станете част от нашата общност.
Пазарувайте в bgbrands.bg, подкрепяйте родните производители и препоръчвайте българските брандове.

Bgbrands.bg е вашият избор.

ОТКРИЙТЕ СИЛАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ!

Подобни статии

ИГРА „АБОНИРАЙ СЕ и СПЕЧЕЛИ с BGBRANDS“
ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ И ЗА УЧАСТИЕ В ИГРAТА „АБОНИРАЙ СЕ и СПЕЧЕЛИ с BGBRANDS“ РАЗДЕЛ 1.ПРАВИЛА НА ИГРАТА „АБОНИРАЙ СЕ и СПЕЧЕЛИ с BGBRANDS“ 1.1. Настоящите правила определят начина на...
ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С БГ БРАНДС
Здравейте, приятели! От 05-20 август проведохме фейсбук игра „ ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С БГ БРАНДС “. Условията на играта бяха публикувани на bgbrands.bg, както и на страницата ни във Фейсбук. Само за...